Vsa gradiva na spletnem portalu skritepoti.com so avtorsko zaščitena, zato je njihova uporaba izven spletnega portala dovoljena le pod posebnimi pogoji.

CGP

Logotip in vsi drugi elementi celostne grafične podobe so delo avtorjev portala skritepoti.com. Lastnik materialnih avtorskih pravic nad celostno podobo je portal skritepoti.com. Celostna grafična podoba portala skritepoti.com.si se lahko uporablja na promocijskih gradivih in izdelkih komercialne narave samo ob predhodnem soglasju portala skritepoti.com. Pri uporabi celostne grafične podobe na internetu  je zaželjeno, da se na sliko ali ob njej nastavi povezava do spletnega portala skritepoti.com.

FOTOGRAFIJE

Vse fotografije na spletnem portalu so last portala skritepoti.com.

Uporaba fotografij je dovoljena zgolj za osebno uporabo (za ozadja za zaslon, ohranjevalnike zaslona, spletne strani, elektronske dokumente, tiskanje na papir, seminarska dela, šolske namene, ...). V vseh dokumentih je potrebno navesti spletni naslov, od koder ste fotografijo vzeli (skritepoti.com). Pri uporabi fotografij na internetu postavite na strani povezavo na spletni portal skritepoti.com.

Za uporabo fotografij  v komercialne namene (velja tudi za neprofitne organizacije) predhodno kontaktirajte portal skritepoti.com. Za komercialne namene se šteje vse, kar se ne navezuje na osebno uporabo, torej objava fotografij v publikacijah, na plakatih, v vseh vrstah dokumentov (elektronskih, tiskanih), objava v medijih, ...

Prepovedana je vsakršna reprodukcija fotografskega materiala, distribucija ali uporaba fotografij v pridobitne namene (prodaja fotografij tretjim osebam).

Fotografije s spletnega portala skritepoti.com je mogoče dobiti tudi v elektronski različici v višji resoluciji, primerne tudi za tisk.

Za podrobnejše informacije se obrnite na skritepoti.com.

INTERAKTIVNI ZEMLJEVID

Vsi interaktivni zemljevidi se lahko uporabljajo le v okviru spletnega portala skritepoti.com. Zemljevida ni dovoljeno povezovati z drugimi spletni stranmi, ga kopirati, urejati, predelati, tiskati ali kakor koli drugače uporabljati brez dovoljenja portala skritepoti.com.